Komentáře

1 HaF HaF | Web | 6. května 2010 v 10:59 | Reagovat

Vypadají skvěle, jen si kousnout a ochutnat. Taky je budu muset upéct, mám na ně někde založený výborný recept. K věnečkům ještě poctivé laskonky, bombičky a k tomu dobrou kávu.

2 sladkyoblacek sladkyoblacek | E-mail | Web | 11. května 2010 v 10:41 | Reagovat

U věnečků je výhoda, ze nejsou tak pracné, to větrníky už jsou o stupínek horší a na laskonky se též chystám jen musím nějak pořešit výrobu domácí formy, neboť kupovat se mi ji rozhodně nechce. Nebo možná dostanou laskonky jiný tvar, nikde není psáno, že tomusí být placaté oválky, že?

3 HaF HaF | Web | 11. května 2010 v 18:40 | Reagovat

Ty laskonky se dají zvládnout i bez formy. Záleží, jak moc se lpí na tradici. Já je pekla podle Berzsiové, tvarem něco mezi laskonkou a pusinkou a byly skvělé - nikomu to nevadilo!

4 Petra Petra | E-mail | 28. dubna 2014 v 11:44 | Reagovat

Dobrý den skoušela jsem věnečky ale nějake mi spadli muze to byt tim ze jsem mela vetsi kola ? ale delala jsem dvojity ,Jenze mi to nejde do hlavy protoze v cukrarne take prodavaji vetsi mohla by jste mi nejak poradit co a jak ,jinak vse podle postupu. A jeste jedna vec u zloutkovýho krému máte napsáno 0,45 litru mléka ,udělala jsemt ojak je napsano jenže je to spíš jak pudinkac proste je to takovy sulc jak soda na buchticky když jsem to nechala stuhnout nemelo by tam být spi jen 450 ml ??

5 R R | 8. července 2014 v 14:54 | Reagovat

[4]: Trouba s věnečky se nesmí po dobu 15 minut pečení vůbec otevírat. A 0,45 litru si myslím že je těch 450 ml.

6 Mekina Mekina | 27. dubna 2018 v 10:31 | Reagovat

taky rádi používáte při pečení moderní silikonové formičky?

https://www.eshop-lilie.cz/kategorie/silikonove-formicky-na-cukrarske-hmoty/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.